top of page

Palvelumme

KUNNOSSAPITO

01

Kunnossapito

Ammattitaitoinen henkilökuntamme korjaa etenkin ABB:n ja myös Asean valmistamat teollisuusrobotit vuosikymmenten vankkumattomalla kokemuksella.

Teemme myös omissa tiloissamme kunnossapidon töitä, kuten esimerkiksi ohjelmointilaitteiden kunnostuksia.

 

Meiltä löytyy myös kattava valikoima lainalaitteita ohjelmointilaitteen korjauksen ajaksi, jotta tuotantokatkoksilta vältytään.

Teemme myöskin valmiisiin soluihin modernisointi ja muutostöitä.

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

02

Määräaikaishuollot

Teemme teollisuusrobottien määräaikaishuoltoja.

 

Säännöllisillä huolloilla pystytään tehokkaasti eliminoimaan yllättäviä tuotantokatkoksia, pidentämään robottien elinkaarta ja näin parantamaan yrityksen tuottavuutta.

Toimitamme jokaisesta huollosta raportin asiakkaalle ja pidämme itsemme myös ajantasalla tehdyistä huolloista.

KOULUTUKSET

03

Koulutus

Koulutamme asiakkaitamme pääsääntöisesti heidän omissa tuotantotiloissaan. Näin saamme räätälöityä asiakkaan tarpeisiin sopivia koulutuspaketteja ja robotteja käyttävät henkilöt saavat parhaan hyödyn koulutuksesta. 

Koulutustarjontaamme kuuluvat ABB:n kaikkien sukupolvien robottikoulutukset kuten ohjelmointi- ja käyttäjäkoulutukset sekä myös kunnossapidon koulutukset.

VARAOSAT

04

Varaosat

Kauttamme saa kaikki ABB teollisuusrobotteihin saatavilla olevat alkuperäiset varaosat.

Toimitamme myös mahdollisuuksien mukaan varaosia muillekin robottimerkeille; kuten Motoman, Fanuc, Kuka jne.

Jos meiltä ei löydy osia suoraan hyllystä, niin päässääntöisesti osat on meillä viimeistään kahden päivän sisällä riippuen varastotilanteesta.

KONSULTOINTI
Konsultointi kuva3.jpg

05

Konsultointi

Vihdoinkin näiden vuosikymmenten jälkeen meille annettiin palautetta, että miksemme voisi antaa asiakkaillemme konsultointia, koska ollemma nähneet erilaisia ratkaisuja kulkiessamme.

No tätä mietittyämme tulimme siihen tulokseen, että no miksi ei, koska varmasti meiltä löytyy näillä vuosikymmenillä näkemystä ja kokemusta eri vaihtoehdoista.

Lisäksi tiedämme eri ratkaisuille myös toimittajia, joita voimme suositella, jos meiltä ei löydy suoraan apua kyseiseen pulmaan.

Jos tuotannossanne on pullokauloja ja haluatte joustavuutta niihin, niin nostetaan kissa pöydälle ja katsotaan saataisiinko meidän ideoilla homma uudelle kasvupolulle.

bottom of page